Däckhotell

Däckhotell i Västerås

Att lämna in däcken på vårt däckhotell är en smart, bekväm och trygg lösning för att garantera att däcken håller längre. På köpet slipper du släpa tunga och smutsiga däck, samt sparar utrymme i förrådet.

Vid inlämning av dina däck rengör vi alltid däcken noga, samt kontrollerar mönsterdjup och däckens skick. Vi förvarar dem svalt och mörkt och skyddar dem mot fukt, oljor, ultraviolett ljus och annat som kan skada gummit.

Boka enkelt tid för hjulskifte med med våran onlinebokning.

Förvara däck

Väljer du trots allt att förvara däcken i garaget så riskerar de att tappa formen och bli hårda och torra om du inte tar hand om dem på rätt sätt. Tvätta därför däck och fälgar ordentligt med en avfettande tvållösning. Salt, bromsdamm och andra föroreningar sliter på både däck och fälgar. Skydda dem mot fukt och hög värme, och tänk framförallt på att inte förvara dem i däckpåsarna. Då kan gummit utsättas för fukt och kondens, låt däcken lufta istället.

Däckhotell Västerås

Låter du BVS Västerås förvara däcken åt dig kan du vara säker på att de hanteras på bästa möjliga sätt. Vårt däckhotell ligger i Västerås. Här kan du förvara sommardäck eller vinterdäck om du inte har plats för dem hemma eller om du bara vill att vi tar hand om dem på bästa sätt inför nästa däckbyte. Boka tid för att besöka vårt däckhotell och för att veta att någon finns på plats för att hjälpa dig när du kommer för att lämna in eller hämta dina däck.

Välkommen att kontakta oss idag!

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.