Om oss

Premiumservice sedan 2005.

Kända för kunskap och erfarenhet. Med stor passion för bilar och utveckling är vi ledande i branschen. Här hittar ni premiumtjänster och produkter med personlig service. Vi strävar efter att erbjuda våra kunder de absolut bästa produkterna med den bästa servicen. Vi möter marknadens ständigt ökande krav som drivs av våra passionerade kunder och fantastiska bilar. Med våra skräddarsydda lösningar känner vi oss trygga i att tillfredsställa era behov.

För att bidra till ett roligare och enklare bilägande specialiserar vi oss på däck, fälgar, fjädring, bilvård och solfilm. På Gjutjärnsgatan 12 i Västerås hittar ni vår moderna verkstad och showroom.

För större arbeten och tjänster lånar vi gärna ut våra lånebilar.

Däck

Beroende på bilmodell, körstil, budget och läge skräddarsyr vi ett alternativ som passar. Vi arbetar med alla de ledande däckfabrikaten och håller ett smart lager för att kunna erbjuda snabba leveranser med låga priser och premium service.

Fälgar

Varje år säljer vi tusentals fälgar och komponerar skräddarsydda hjullösningar för alla typer av personbilar och transportbilar. Fälgarna är en viktig del i bilens design. Med lång erfarenhet, kunskap och smak ser vi till att förstärka bilens uttryck och öka bilens presence på vägen.

Fjädring

Förbättra körkänslan och attityden på bilen enkelt. Med rätt stance och rätt höjd förvandlas alla bilar till en maskin med attityd och presence. Vi ombesörjer försäljning och montering av sänkningssatser, fjädrar och väghållningssatser även Lowering links och sänkningsmoduler för bilar luftfjädring.

Bilvård

För dig som inte vill, orkar, kan, har tid att vårda bilen regelbundet men fortfarande vill ha djup lyster och en lättskött bil. Vi erbjuder Lackskydds- och bilvårstjänster för allas behov.

Solfilm

Proffsmontage sedan 2005. Med solfilm monterat på bilen blir det både snyggare samt behagligare. Solfilm stoppar 99% av den skadliga UV strålningen som bleker interiören. Värmestrålningen stoppas med upp till 65% och det sker en markant temperaturskillnad i bilen under varma perioder.

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.