Sommardäck

Vi säljer varje år tusentals däck i Västerås och vi älskar att ge dina däck bäst förutsättningar, rätt däck på rätt bil! Beroende på bilmodell, körstil, budget och läge skräddarsyr vi ett alternativ som passar. Vi arbetar med alla de ledande däckfabrikaten för personbilar och håller ett smart lager för att kunna erbjuda snabba leveranser och låga priser med premium service.

Kontakta oss för snabba prisuppgifter på sommardäck.

 Hos oss möter du erfaren personal med stor erfarenhet och top of the line verkstadsutrustning. UHP –Ultra High Performance, Run flat, SUV och OE (Original Equipment) märkta däck hittar ni hos oss. Från och med 15 april fram till och med 1 oktober är det förbjudet att använda dubbdäck med undantag om det råder vinterväglag*. På sommaren ska dina däck ha ett mönsterdjup på minst 1,6 millimeter i däckets huvudmönster. Men tänk på att mönsterdjupet bör vara minst 3 millimeter för att ge bra friktion vid fuktig vägbana. Vi erbjuder ett brett utbud av förstklassiga sommardäck och handlar du hos oss hjälper vi självklart till att montera och balansera dina däck. 

 *Vinterväglag råder när det finns snö, is, snömodd eller frost på någon del av vägen och det är polisen som avgör om det råder vinterväglag på platsen du befinner dig.

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.